F-16 Fighting Falcon alá Supermarie

Dere vet sånne porteføljer med et utvalg av arbeid du har gjort? Modeller har bilder av seg selv i en mappe, fotografer har sine egne bilder, illustratører har illustrasjoner samlet i en mappe, mens JEG…….må skaffe meg en jævla svær mappe, for det neste jeg skal designe er to F-16 jagerfly. Bare. I sine fulle størrelser. Bare. Hvor fantastisk sykt er ikke det? Så i dag har jeg sittet ute i solen og lekt med F-16 modellflyet, og tegnet skisser. Det ene flyet er allerede ferdig, det andre er in progress!

…..

To JAGERFLY!!! Jeg dævver.

Det var så fint å lese om alle de herlige forelskelsene deres i helgen! Jeg (mis)unner dere den, det må være den beste følelsen i hele verden når h*n dere faller for tar dere i mot. Jeg skal finne en som er dum nok til det en dag jeg også, for man kommer liksom til et punkt hvor man forstår hvor idiotisk det er å legge hjertet sitt i hendene på en som ikke er interessert i å holde det for deg. AT ALL. Gud, jeg er i ferd med å bli mannevond…. Neida.

Joda. 

Nå skal jeg oppdatere naboen på helgen min, i den grad det går. Minn meg på at jeg aldri skal shotte mer i hele mitt liv….. Hejhej!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *