carwash og armybabes

Jentunge som tar ansvar og vasker mammas blåbær ren og pen! Det skulle vel egentlig bare mangle, jeg har så godt som stjålet hele bæret fra henne for å kunne stelle med leoparden i ny og ne. (Dyret oppfører seg fortsatt pent, hvis dere lurer. Og det gjør jeg også.)

Forsvarsminister Barth (navnet <3) la frem langtidsplanen for Forsvaret i dag, forresten:

Regjeringen anbefaler også at Luftforsvarets ledelse, som har vært midlertidig basert på Rygge, og inspektorater blir flyttet fra Rygge til Reitan. (…) For Rygges del vil redningshelikopter og et helikopterdetasjement med taktiske transporthelikoptre bli værende, men Rygge som militær flystasjon vil legges ned. (kilde)

Mitt lille militære hjem….. Jeg får legge meg ned jeg også, før jeg reiser verden rundt, og gi Rygge militære flystasjon en ordenlig bamseklem. Kanskje den ikke er der når jeg kommer hjem igjen. Synd, trist, leit. Mest trist, det er jo der jeg har hatt min militære oppvekst, barten på veggen og de beste årene i mitt liv. Au.

Barth vurderer en kjønnsnøytral verneplikt også, så før dere vet ord av det må dere kanskje inn i militæret hele gjengen!

Hva mener dere om det, egentlig? For eller mot at jenter MÅ inn i militæret, og hvorfor/hvorfor ikke? 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *