en ubegripelig helg i mars og et blogginnlegg i stillhet

Hei mine fine.

Vel overstått helg, snart! Håper dere har hatt det fint <3 Det har egentlig ikke jeg.

Det har vært en vond helg. Hercules og Kebnekaise har gått som bakgrunnsmusikk i hjerte og sinn helt siden torsdag. Tragedien gikk mer inn på meg enn jeg trodde den skulle gjøre, jeg kjente jo ingen av de vi mistet. Men å bære Kongens klær gir en slags samholdsfølelse jeg ikke klarer å sette ord på, medfølelsen min for kollegaer og de etterlatte blir så vanvittig forsterket. Natt til lørdag var den uroligste natten jeg har hatt på lenge, jeg bråvåknet tre, fire ganger i løpet av de mørke timene, bare for å kaste meg over eplet mitt i håp om at en god nyhet skulle tikke inn. Hele lørdagen satt jeg slavisk foran TV2 Nyhetskanalen, og håpet så inderlig på det beste. Men så forsvant jo det lille håpet alle klamret seg til, og ble erstattet av bunnløs sorg og tårer i stedet.

«Vi er så få her i landet, hver fallen er bror eller venn.» Hvil i fred, kjære kollegaer. Det går ikke en time uten at jeg tenker på deres etterlatte og hvor vondt de må ha det nå. Det er så meningsløst!

Det er ikke så lett å få til ett minutt stillhet på en blogg, så jeg velger å stenge kommentarfeltet i stedet. Ett blogginnlegg i stillhet for de falne, min dypeste medfølelse går til alle som stod de nær. Vi sørger med dere.  

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *