ME Q&A

Hvilken karakter hadde du i gym på ungdomsskolen, og på videregående?
4 på ungdomsskolen, 5 på videregående.

Hvordan blir det for leoparden å dra på verdensreise tror du?
Jeg tror det blir helt nydelig for den. Jeg reiser jo til varmere strøk stort sett, og er det noe leoparden liker så er det sol og varme! Vi skal få det så fint. Jeg håper å kunne introdusere den for en EKTE leopard også, når jeg er i Afrika. Det hadde blitt et så fett bilde!

Når er avreise!?
Ikke denne årstiden, ikke neste, men den etter der.

Kommer du til å blogge om planlegging av jorden rundt-turen?
Jeg lager nok et slags oppsummeringsinnlegg av alt jeg har gjort i forkant av turen en dag, men jeg tror ikke det blir å blogge hver gang jeg gjør noe opp mot reisen. Jeg gjør bare småting i ny og ne, det er for lite til at det trenger sitt eget innlegg. Men når reisen virkelig nærmer seg….? Åh, ja. Da blir det reisevorse på bloggbebi!


Brüssel 2012

Hvilket kamera bruker du? Og redigeringsprogram?
Canon 550D og Samsung NX200, superfornøyd med begge to! Jeg redigerer alle bildene mine i Adobe Photoshop CS4. Det lønner seg å kjøpe photoshop nå hvis dere er studenter, da koster det bare 3000,-, mens de som ikke studerer må betale rundt 15 000,-. Bare nevner det.

Kan du legge ut treningsvideo en gang?
Jesus, som jeg hater videoer….. Men jeg vet at dere liker det, så jeg har faktisk planlagt en film eller to, just for you! Men om det blir treningsvideo vet jeg ikke helt.

Hvilket valg angrer du mest på at du har tatt/ikke tatt?
Bedre å angre på noe man har gjort, enn noe man ikke har gjort, så jeg angrer egentlig ikke på noen av valgene jeg har tatt. Alt det «dumme» jeg har gjort har gitt meg erfaringer jeg har vokst på, som igjen har gjort meg til den jeg er nå. Og den er jeg fornøyd med, så hvorfor angre?

Hva er du mest redd for (unntatt trailere:)?
Jeg er redd for tordenvær. Jeg kunne ha skrevet at jeg er redd for å dø, redd for å havne i rullestol, å ikke finne kjærligheten og alle disse tingene også, men jeg syns det er viktigere å konsentrere seg om det livet som er her og nå, så fremtiden tenker jeg ikke på. Hakuna matata!

Hva er det aller beste med å være en blogger når du har såpass mange lesere? 🙂
Alle kommentarene, mailene og brevene jeg får fra dere! Det betyr så mye at jeg har ikke ord for det engang. Og jeg har vanligvis nok av ord…. Dere støtter, oppmuntrer og gir meg mer enn jeg noen gang kunne drømt om, mer enn jeg klarer å beskrive. Dessuten åpner det seg så mange kule muligheter, både i form av samarbeid, oppdrag og småjobber, takket være dere. Jeg skal f.eks. skrive et innlegg til en bok som skal gis ut i 2013, og i 2011 havnet jeg i ungdomsskolepensum. Hvor sykt er ikke det? I love you all!

Hvordan går det med treet? 😀
Mamma prøvde å kaste det ut, men hun hadde ikke hjerte til å kaste det lenger enn ut på verandaen 🙂 Tenk at jeg har klart å integrere et dødt kirsebærtre i familien Brudevold!


<3

Når begynte du å drikke?
Jeg drakk mine første rusbrus da jeg var 14, 15 år. Jeg trodde jeg var full etter èn flaske, fordi den følelsen alkohol ga meg var så uvant. Haha!

Hva er din absolutte favorittsang gjennom tidene?:)
Muse – Sunburn. Åh, jeg får forelskelsesfølelse i hele meg hver gang jeg hører den.

Hvor mange ganger i uka i snitt spiser du middag alene?
Jeg kan ikke huske sist jeg spiste middag alene. Hvis jeg må spise middag alene, ender det bare opp med at jeg tar meg en brødskive med nøkkelost og det kvalifiseres vel ikke som middag.

Hva er grunnen til at du står opp hver morgen?
Livet! Tanken på at jeg har en hel dag foran meg, som kan bli akkurat det jeg gjør den til. Når verden og alle dens muligheter ligger der ute og venter, hvorfor holde sengen? Jeg har friheten, helsen og livslysten til å gjøre det beste ut av hver eneste dag, å ikke stå opp ville være galskap.

Fortsetter senere, dere finner spørsmålsrunden her.

8 kommentarer

  1. Eg har en glede inni meg som eg ikke klarer å få ut i ord. Hvordan gjør du det? Du skriver så fantastisk bra!

  2. Du er så fantastisk søt! <3

  3. åh Sunburn! ja, tidenes herligste sang <3

  4. Åh Muse <3 Hørte Muse første gang for 8 år siden (herregud, tida flyr). Frelst i all ettertid, men for min del er det Time Is Running Out som gir meg den følelsen du får av Suburn. Men åh, Muse <3

  5. Ah, Muse <3

  6. Du meinar vell samsung NX200….

    Svar: Ja, forsåvidt… Hehe. S begge to, surrer rett som det er. Takk! Marie

  7. Du er verdens fineste, Marie! Bare så du vet det.

  8. Gode svar! Likte spesielt svaret hvor du skriver at du ikke angrer på noe fordi disse valgene har skapt hvem du er. Den filosofien er jeg helt enig i, man skal ikke angre, men det er alltid greit å reflektere over det etterpå og lære av det:) Ha en fin dag videre!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *