hotelljeger


foto: privat, fra i går før middagen

SÅNN! Hjemme igjen!

Jeg føler jeg lever et militært jetset-liv for tiden. Flytter fra hotell til hotell, mingler med viktige nettverk anhver kveld, må hoppe ut av uniformen, rett i sølvbuksene, smile pent, shake hands, og tilbake i grønt igjen. Jeg rekker ikke engang å pusse skoene mine, som ser ut som et hvilket som helst esel sine høver for tiden. Puh! Nå har jeg en aldri så liten pustepause på Rygge, før jeg kaster meg på toget og drar til Tigerstaden for å bli trollbundet av Kaizers Orchestra igjen. Sett de sånn fem ganger før, må se de minst fem ganger til! Eg ska danse ompa te eg dør.

Møtet jeg har vært på de to siste dagene har vært dødsålreit, jeg liker virkelig den gjengen jeg får jobbe med i år! Alt de har stelt i stand for dere, vårt lille land og store himmel blir så fett at dere vet ikke. Jeg gleder meg, det tar på, men jeg har det supergøy! Så gøy at jeg glemmer å slappe av mellom slagene. Det at jeg sitter i sengen min og skriver til dere fremfor å være ute og vorse med venninner sier litt om hvor sliten jeg begynner å bli, så til helgen tar jeg meg en timeout så leoparden får sove i fred.

Gir dere siste kapittel fra Brüsselturen i morgen, nå må jeg rekke toget! Snakkes, superbarn! Takk for at dere er her!

Living the military jetset-life right now; hotels, traveling, meetings, doing my job in a million ways. It’s a lot of fun, but today I’m exhausted! Never mind, I don’t have time to rest yet, my next stop is Oslo where Kaizers Orchestra is having a concert. Can’t wait! I hope I can catch up with some sleep at the train. So… tired…. And so happy! See you!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *