on the road again

Hej supers!

Nå som jeg løper fra jobb til utlandet, til konsert, til bloggmingling, fra leopardbehandling til støvet*, venner og tilbake igjen, tenkte jeg bare å si at livstegnene og det mindre jeg har på hjertet kommer oftere ut i de små ventilene mine her og der, enn akkurat her. Bloggen krever at jeg setter meg ned og bruker tid på hver bokstav og hvert bilde, og nå som livet går i FF** er det ikke alltid det kommer til å gå, og når det først går så har kanskje tiden har allerede gått i fra. I know, skikkelig messed up. Dessuten bruker jeg twitter til å skrive ting jeg ikke legger ut på facebook, og facebookfølgerne får vite hemmeligheter som bloggleserne ikke får. Og på instagram vet de ting lenge før resten av følgerne mine andre steder vet det, gjennom små søte bilder og en liten dose smil. Jeg har laget et supermarie puslespill der ute, egentlig, så go puzzle!

instagram (app for smart-telefoner): supermarie

twitter/mbrud

facebook.com/supermarienet

Ps. Ingen fare, bloggen forblir som før, jeg tenkte bare å tipse dere om at hvis dere vil følge meg live mens jeg er på farten så har dere kanalene der. Legg igjen deres brukernavn på instagram og twitter også, da, jeg liker å stalke stalkerne mine. Null tull! I skrivende stund er jeg på Gardermoen og skal bli her på møter til i morgen, og i morgen kveld skal jeg nesten rett videre på Kaizers Orchestraaa. Det kiler i magen! Betyr det at jeg er lykkelig?

*mamma og pappa <3
**Fast Forward 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *