undercover sm

Ikke si det til noen, men i dag hadde jeg supermarie-tskjorten under uniformen, med leoparden, meg, barten og treet på kroppen. SÅ ikke lov…. Jeg er så fantastisk rampete! Neida, så lenge fargen er lik de andre militærtskjortene mine, er det ingen som legger merke til at jeg er undercover supermarie, sant?

Husker dere da Milrab.no solgte disse og supermariehettegensere på bloggen min i fjor? Magnus har mailet meg om at de har noen til overs fra bestillingene dere gjorde den gang, så hvis dere angrer på at dere ikke kjøpte da, har dere førstemann-til-mølla-muligheten nå. Dessverre er de bare i utvalgte størrelser og farger, restlager you know….:

–          3 stk genser str Large, i fargen beige/sand

–          1 stk t-skjorte str Large, i fargen beige/sand

–          1 stk t-skjorte str Medium, i fargen beige/sand

–          1 stk t-skjorte  str Large, i fargen olivengrønn

Se bilde av hvordan alle plaggene ser ut her.

Hvis dere er interesserte i å kjøpe noe av det, kan dere sende en mail til magnus@milrab.no med hva dere vil ha fra listen over, så fikser han resten. En t-skjorte koster 149,- og genseren 299,-. Størrelsene er unisex. Jeg har medium i hettegenseren selv, og small i t-skjorte. Jeg er til vanlig en small, men både genseren og tskjorten passet fint – kanskje litt stort, men det er bare digg!

Jeg skal snart trekke vinneren av giveawayen fra sist uke også, jeg må bare prioritere å få orden på livet mitt igjen. Litt kaotisk bak de store blå i dag, det liker ikke leoparden vet dere. Men vi smiler begge to!

Innlegget er skrevet på vegne av milrab, men jeg får verken % av antall salg eller betalt for innlegget, bare så dere vet det. Jeg veldedighetsblogger litt bare, for å få ut resten av supermarieuniformen fra lageret deres. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *