Brüssel day 1


Uniformsforklaring: Merket i sølvtråd til venstre betyr «Mission support», det er bransjemerket som forteller hva slags bransje du jobber under. Laubærbladene på kragen betyr «Grenader», altså vervet soldat, og de to vinklene over betyr at jeg er korporal av grad. Merket på høyre side, det lengst til venstre, er idrettsmerket jeg tok på rekruttskolen – som betyr at jeg bestod alle kravene for å få det merket i bronse. Merket ved siden av er marsjmerket i bronse, det jeg fikk etter å ha lidd meg gjennom tre smertefulle mil innenfor tidskravet. (GUTTEkravet, for det var så vondt at det fortjener jeg faktisk å skryte av) Sølvstripen under er en årsstripe, som forteller at jeg er på mitt første år som vervet soldat. Fett. Du er ikke ekte moteblogger før du begynner å legge ut i detaljer om hva dagens outfit egentlig betyr og står for, vel.

Hej!

Jeg er tilbake fra Brüssel, etter en langhelg i det store, lille utland. Jeg har hatt det så fint i Belgia! Torsdag, fredag og halve lørdag bestod av jobb, foredrag og kveldsmingling med det internasjonale flyshowmiljøet. Må elske jobben min! Den nye hun har glemt å fortelle dere om. Åja… Jeg er fortsatt mediegrafiker i Luftforsvaret, men nå dedikert inn i 2012-prosjektet «Norsk militær luftmakt 100 år«. En liten bursdagsgrenader! Jeg designer det prosjektet trenger av plakater, annonser, rollups etc, pluss at jeg har ansvar for NML100års sosiale medier, og gjør andre ting sjefen min trenger hjelp til. Av og til føler jeg meg som en uniformert duracellkanin i leopardmønster (picture it), og jeg liker det! Det får tiden til å fly(show).

Åja, flyshow. European Airshow Council, det vi var i Belgia for, avsluttet ganske tidlig på lørdag, men de var helt hysteriske på å slippe oss ut av hotellet igjen. Strøket det lå i var visst ikke så trygt, så de insisterte på at vi ble stående innendørs og vente pent på at taxien skulle komme omtrent INN døren. Så vi gjorde jo det. Da taxien kom tok han oss inn til sentrum av solfylte Brüssel, hvor vi bestemte oss for å bli en dag til. Den dagen skal jeg vise dere bilder av i morgen, for nå er jeg trøtt…..

God natt! Fortell meg om deres helg, a.

Hi, I’m back from Brüssel and a great weekend! Got to love my job. I’ll show you more pictures tomorrow, I’m so tired right now. Good night! (Since I left my blog-url in Belgium, I feel I have to translate shortly out to my new friends. Besides, I really need to practice my English so that I can be prepared for my around-the-world-trip later this year. I don’t have the time to learn african, french or chinese so english will do.)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *