Brüssel

Goedendag! Direct uit België!

Vi kom frem til Brüssel i går kveld, etter min aller første flytur i businessclass. Litt av et konsept, hæ? Jeg rakk så vidt å fullføre glasset mitt, før flyvertinnnene var på for å gi meg mer. Den magiske servicen! Jeg følte meg som en dritekkel overklassetjej, alt som skilte businessclassen fra resten av flyet var en simpel gardin…. Foran den satt vi og ble dyrket av crewet, mens bak den satt resten av passasjerene og ventet på bedre tider. Ærlig talt, dere. Noe så teit. Kommunisten i meg satt mentalt fyr på gardinen og ga gratis drikke til hele flyet. Spesialbehandling og det å få den følelsen av at du er hevet litt over noen andre har aldri vært min greie.

Jeg har ikke rukket å se så mye mer enn innsiden av hotellet enda, håper å se litt mer av Belgia i morgen! Nå går jeg rundt i blå uniform, med «1. LT» i en snor rundt halsen. «Marie First lieutenant Brudevold, Royal Norwegian Air Force». De har kronet meg til fenrik! Jeg kan leve med det et par dager, det går helt fint.

Forteller mer senere, nå er pausen over og jeg må ned til foredragene igjen. Fly on the wings of love, håper dere har en super fredag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *