terning(moen)kast: seks

Kl 00:31. God natt, superpeople!

Lei for at jeg ikke serverer dere noen bilder fra i dag, men jeg fortapte meg så i kurset at jeg glemte både tid og sted, til og med min egen forsvarsgren. Jeg var så langt inne i Heimevernet og ting som ble sagt der jeg satt, at Luft bare var… luft! (Neida, Rygge!! Jeg trenger Luft for å leve jeg og, som alle andre, hjerte) Jeg lærte så utrolig mye i løpet timene som bare forsvant, og kan nesten ikke vente med å bli en del av det her. En del av PIO*ene i HV**, altså. Motivasjon herfra til månen! Det er kanskje en spinkel begynnelse, å bli en liten blyant i Heimevernets innsatsstyrke, men det er iallfall en begynnelse. Jeg elsker begynnelser!

Herregud, jeg er så glad, det har vært en DRØMMEDAG! Hatt på drømmeoutfit, lært masse om drømmejobben, hørt mer om drømmeoppdraget, uten å drømme. Kurset satt skikkelig spinn på alle mine tanker om å jobbe meg inn mot presse- og informasjonsavdelingen i uniform, og det skjærer litt i sjelen at jeg ikke får med meg morgendagen også. Jeg måtte nemlig legge ut på roadtrip i mørket og Rygge tilbake etter programmet var over i dag, for i morgen reiser jeg utenlands. Med en «NATO travel order» i hånda. Det høres ikke mer seriøst ut enn det.

Snakkes i morgen, alle barn! Takk for at dere våknet til liv i feltet igjen, det gjør meg spinnvill!

*Presse- og informasjonsoffiser
**Heimevernet seff 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *