make it happen

Enda en god morgen, leserhær!

Nå er jeg på vei ut døren, jeg skal til Terningmoen på PIO*-kurs i regi av Heimevernet. Jeg gleder meg! Dere som har kjent meg en stund vet hvor stort jeg drømmer om å en dag være PIO i Afghanistan, og I DAG blir det første steget jeg tar i den retningen. Jeg vet at jeg snart kan glemme hele landet, i og med at vi er i ferd med å trekke oss ut, men PIO-drømmen alene står fortsatt like sterkt så jeg er sjeleglad for at jeg fikk muligheten til å ta det kurset. Forsvarspennen brenner i fingerne mine!

Å ja, det har jeg kanskje ikke fortalt dere enda…. Jeg driver og sniker meg inn i Heimevernets innsatsstyrke som PIO, sånn at jeg fortsatt kan være litt grønn når kontrakten min med Luftforsvaret går ut til høsten. Ja, jeg bruker nebb og klør for å beholde uniformen, hvis det skulle være noen tvil om det.

Nå må jeg kjøre! Håper dere tar vare på dagen deres, det er deres aller siste 22. februar 2012 EVER! Hejhej.

*Presse- og informasjonsoffiser, «journalist» m.m. i Forsvaret

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *