give me, give away

Hej! Det var en fryd å være blogger i går, når jeg fikk så utrolig mye fint tilbake. Tusen takk! Hver gang dere blir stille blir jeg minnet på hvor viktige dere er for meg, å få tilbakemeldinger er jo 95% av gleden ved å skrive. Navnene til dere som kommenterer nesten hvert eneste innlegg fester seg i hjerterota, det føles nesten som vi har et venninneforhold. Nesten. Godt å lese at dere ble litt treningsmotiverte i går, i dag er jeg så støl at dere aner ikke…..

Apropos dere. Jeg har vært ekkel blogger og fått masse goodiebags i det siste, takket være nettopp dere! Og siden det er dere jeg kan takke, er det egentlig deres goodies i bagene. Derfor vil jeg gi dere litt, just like that!

Legg igjen en kommentar i feltet under, så trekker jeg ut en tilfeldig som får denne dresstapen sendt i posten. Den brukes for å teipe fast kjoler og stroppløse topper, sånn at ting sitter som støpt. Har ikke fått testen den ut selv enda, men jeg har lest hos andre bloggere at den skal være veldig bra!

Ps. Plusspoeng til dere som linker meg på bloggene/facebooken deres, jeg er tross alt på jakt etter neste gulrot som kommer når jeg bikker 6000 daglige lesere. Bare legg en link til «supermarie.net» nederst i et innlegg eller noe, type «Skal hilse fra supermarie». Og fortell meg gjerne hvis dere linker, så jeg vet hvem jeg skal sette stjerne i boka for….. Smilelurt.

Snakkes!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *