days to be filled


boken er sponset av personligalmanakk.com, og forsiden er tegnet av selveste Tegnehanne – fantegningen hun tegnet av meg for 1,5 år siden. Jeg er så stolt over å ha vært fysisk tilstede (i streker) på tegnebrettet hennes!

God morgen, sunshines! Den første dagen i resten av våre liv!

Nå som den nye dagboken min har kommet, skal jeg bruke den som religion og livsmotivasjon. Det er så mye lettere å huske å leve når du har en fysisk bok foran deg med blanke ark som trenger å bli tegnet på. Med årets datoer som overskrifter, skal hver simple side fylles med ting som gjør meg glad, små kråketegn som beviser at jeg fikk noe ut av dagen som i utgangspunktet var helt blank. Og når dagboken er full, skal jeg bla gjennom den og være storfornøyd med at jeg fylte den opp med navn, steder og opplevelser jeg skal huske resten av livet med et smil. Og det som ikke får meg til å smile i boken, skal være viktige lærdommer og erfaringer som blir med å forme hvem jeg kommer til å være til neste år, når jeg sitter der med min neste blanke dagbok i fanget mitt, klar for å fylle den med ting som er gøy.

Herregud, jeg elsker konseptet «ny dag»! Du står opp, går inn i en helt ny 24 timers fremtid og gjør akkurat det du vil med den, akkurat som i går. Alt kan skje, og det kan du påvirke i ditt favør. Hvis du mot alle odds står foran en dag hvor du må gjøre  noe du ikke har lyst til – lær av det, eller endre det som ikke gjør deg glad og move on til det som gjør deg glad igjen. Dagboksidene kommer til å fly forbi som ett og ett dopapir i full storm – boken er for kort til å kaste bort sider på dritt. Hver dag med dritt er en dag med fint som du aldri får igjen. Never forget!

Tenk at den lille, søte boken skal fylles med store ting som verdensreise, litt mer militært, uforglemmelige fester, foredrag, pluss opplevelser jeg ikke vet om enda. For å ikke snakke om alt det uforutsigbare, som en forelskelse, eller en ny venn/inne, whatever. Boken med det rare i, can’t wait! Det første den skal fylles med er fin vin, trening, PIO-kurs og utenlandsreise. Denne uken blir minst like bra som den forrige, jeg bare vet det.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *