men kattedyr lander alltid på beina

Oi, oi, oi. Denne uken har bare vært en eneste stor kortstokk, i form av «toogfemti-pell-opp». Bare rot og kaos, men dagene måtte jo plukkes opp og samles i en ryddig bunke allikevel! Leopardbehandling, militæret, spysyken, bloggmingling, prisutdeling, stressing hit og dit, verdensreisefiksing… Hvor ble det av knekten i kortstokken? Jeg er egentlig litt imponert over hvordan jeg har fått til alt sammen, med sykdom og alt, hils janteloven fra meg og si det.

I går:


foto_privat

Bagels & Juice Vika inviterte til inspirasjonskveld i går, med små innlegg om alt. Jeg mener alt: vi ble fortalt om mote, undertøy, interiør, personlig trening, hudpleie, til og med champagne! Det var særlig ett innlegg som var mer inspirerende enn de andre, men det som inspirerte meg mest var måten jentene gjorde tingene sine på. Hun som har Bagels & Juice får kunder fra hun som var personlig trener, for der skal de snart selge treningssalat og treningssmoothier, og kundene blir tipset videre om hun som drev med hudpleie, som igjen tipser kundene videre til hun som jobber med ernæring. Hele kroppen vår, inside out, kunne liksom bli behandlet hvis vi først bare drar til èn av dem. Alt hang sammen som perler på en snor! Det virket som om alle jentene spilte på hverandre for å bygge seg selv opp, for å bygge hverandre opp, det blir jo ikke mer inspirerende enn det. Tenk om alle kunne vært like positive til hverandres suksess og jobbet i en liten gruppeklem på samme måte, for et herlig maskineri det hadde vært!

Jeg satt med herlige Martine, jeg kjenner jo aldri noen på slike ting, så i går bare.. Nei, Marie, så bli kjent med noen, da. Hun er litt av en inspirasjon, hun også, hvis dere leser om alt hun har å tenke på. Hjerte til henne!

I kveld fikk jeg plutselig en pustepause mellom alt som skjer, men i morgen kaster jeg meg videre til Snowborard VM på Tryvann, hvor jeg skal jobbe som presse. Og neste uke reiser jeg for første gang ut av landet i uniform, dere….

Snakkes plutselig! Gi bort minst en klem og ti smil i helgen, det gjør dagen til hvem som helst så mye bedre.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *