priceless, i dobbelt betydning

Herregud, TAKK for at dere sendte meg til Vixen Blogawards i går, dere! Det var så gøy! Vi kom til en sal dekket av goodiebags, og en bar linet opp med små, søte vinflasker med sugerør i. Stemningen var så god, og det var så gøy å få oppleve alt det her! At jeg gikk tomhendt hjem gjorde meg ingen verdens ting, bare det å være nominert til den jeveste prisen sammen med de flinkeste bloggerne var en seier i seg selv. #winning


Heldigvis for meg og nærsynet mitt fikk semifinalistene også sitte ganske nærme scenen. Dere vet jo hvordan synet mitt på ting egentlig er, plutselig har en måke på et flyshow blitt til et F-16 jagerfly i loop, og det daghavende befalet kan fort være Jens Stoltenberg osv. 


Ulrikke og jeg. Jeg tror hun sa jeg var flink til å skrive, og jeg vet jeg ble glad for at hun visste hvem jeg var. For dere som har lest det nyeste Spirit, vet at hun er min blogginspo i 2012. 

Plutselig stod flere år med inspirerende bilder og tekst foran meg, i levende personer. Det var fantastisk å endelig få møte de fine jentene bak de fine bloggene, og førsteinntrykket mitt av alle sammen er at de er like nydelige offline som de er online!


Annette og jeg. 

Kjolen min er fra Vila, forresten. Jeg så dere lurte på det. (Dette gjør meg ikke til en moteblogger. Dagens outfit er fortsatt M04.) Jeg måtte bytte ut kjolen med en dyne like etter showet og en nattmatbit. Når utgangspunktet mitt for kvelden var en syk jente med altfor store planer, sier det seg selv at jeg ikke holdt til etterfesten. Jeg får ta det igjen neste år, med tiss i bånd og en frisk kropp!

Tusen, tusen igjen, lesere. Dere gir meg så mye at jeg blir svimmel!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *