brb, blog awardsSjekk hvem som mannet seg opp til å dra den slitne kroppen sin til Tigerstaden, a! Enkelte kroppsdeler protesterer enda på at jeg forlot sengen, men jeg bare «Skriv en bok om det da, vettu». For på prisutdeling skal jeg. Egentlig hadde jeg dritlyst til å kle en venninne opp i peniskostymet mitt, og gå med levende tiss i bånd under hele prisutdelingen i kveld, men jeg turte ikke. Jeg lover å gjøre det neste år, hvis jeg blir nominert og invitert da!

I kveld har jeg med meg gulrotsjefen, han som belønnet meg twice for dobling av lesertall (med jagerfly og ubåt, husker dere) og han som hjalp bloggen min til å bli så stor. Det minste jeg kan gjøre for å vise hvor takknemlig jeg er, er å la han få litt av bloggmoroa, sant?

SNAKKES, nå må jeg ned til festen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *