FML

Minn meg på at jeg må slutte å skrive så positive innlegg. Jeg jinxer det hver gang. Den ene dagen overbeviser jeg alle (inkl. meg selv) om at utseendet ikke betyr noe, og dagen etter ligger jeg og griner av noen prikker på kroppen. I går la jeg ut om hvor gira jeg er på å utnytte hver eneste dag jeg får tildelt til noe fint, og i dag….. Dritsjuk. Ikke som i brunbjørn-i-hiet-sjuk, men som i veldig, veldig syk. Jeg prøver å skrive til dere mellom slagene her, jeg har ligget og vridd meg i smerte i flere timer i dag. Hver gang jeg prøvde å sove meg friskere, kom det et nesehorn innenfra og stanget meg i mellomgulvet, ryggen og magen. Sikkert en kamerat av leoparden. Da jeg endelig hadde samlet mot og krefter nok til å hoppe i uniformen og dra på jobb rundt lunsjtider, tok det nøyaktig en time, et eple og et glass vann før jeg hang over doskåla og kvittet meg med alt/ingenting. Så da gikk jeg hjem og la meg igjen, da. Og her ligger jeg. HVORFOR skjer det her? Just my luck, fuckduck.

Prikken over i’en er selvfølgelig at det egentlig er min første blogawards i morgen. Det er ikke sikkert jeg er like heldig å bli nominert og invitert neste år, jeg har til og med brukt hundrelapper på nye, fete sko for anledningen! Også ligger jeg her og har nesten tastet nr til legevakten på eplet mitt, bare fordi jeg i perioder er overbevist om at livet mitt snart skal passere i revy.

Håper dere har en (mye) bedre start på uken enn meg, superpeople! Smertene er heldigvis nesten borte nå, og formen er stigende så jeg SKAL på jobb og prisutdelingen i morgen. Skal, skal, skal!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *