mixed up


New converse x 2

Jeg stod på snøen i mine nye converse under stjernehimmelen for å fortelle dere at jeg kjøpte to par converse i går, bare for å kunne gå med en av hver! Elsker dem, både sammen og mixet. Jeg har levd på en hundrelapp i noen uker nå, lærlinglønnen tok plutselig slutt en dag. Men da jeg fikk min første lønn som grenader i går visste jeg at jeg gjorde rett i å jobbe et halvt år til før jeg legger ut på verdensreise. Jeg kan spare så mye dette halvåret at jeg til og med har råd til å leve videre ETTER jeg har reist verden rundt! Lykke. Dessuten er den nye jobben min dødsgøy.

Humøret mitt i kveld er også dødsgøy. Hadde det ikke vært for at jeg har så lyst til å bli med til Sverige i morgen, og å feire morsdagen sammen med mamma på søndag, hadde jeg mest sannsynlig funnet det første og beste flyet og reist et sted. Jeg har så lyst til å gjøre noe, min elskede spontanitet brenner meg opp fra innsiden. Jeg gleder meg til neste frie helg, da skal jeg reise hvor som helst i Europa og møte hvilke som helst mennesker. Bare fordi jeg kan. #Denfriheten

Hva brenner i dere denne helgen? 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *