dagens ungdom


foto_privat

God kveld, supermariestaben!

Nå sitter jeg og sprer lukten av bål utover sølveplet mitt, vi har vært på deilig tur i skogen med hunder, pølser og skøyter  i hele dag, og brukt resten av kvelden på wordfeud. I spillkulissene gjør mamma så godt hun kan for å henge med i forkortelsesgenerasjonen…..

Lol! (Hun vant….) Men nok om det. Å gå tur i skogen burde dere begynne med også, det er terapi for… ALT! Jeg tror all den friske luften kommer til å sørge for at døgnrytmen min får rett melodi igjen. Det kjennes iallfall sånn ut. Og når jeg våkner i morgen har jeg den bra uken foran meg. Jobben sender meg nesten direkte til BARTEBYEN! Der har jeg aldri vært før, åh jeg tror det blir underbart.

Nå må jeg dusje og Rygge, så vi snakkes!

Vinneren av en personlig almanakk fra personligalmanakk.com ble Rachel, gratulerer! Du er kontaktet på mail. Dere andre får ha bedre lykke neste gang!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *