confessions of a leo


Bilde fra 2. juni, på den tiden leoparden fortsatt var på sitt verste. Dette var de aller første bildene jeg tok av meg selv med speilrefleks etter diagnosen, å studere den nye kroppen min på skjerm etterpå ga meg øyeskader. Det var ikke enkelt! 

Visste dere at….

…jeg ble invitert til en pressevisning på et spahotell i Holmekollen noen uker etter at jeg fikk diagnosen, men ville ikke gå ene og alene fordi jeg følte meg ekkel med alle prikkene? Jeg tenkte på alle de andre bloggerne som sikkert kom til å være der, og fikk helt angst av tanken på at de nydelige jentene skulle se meg sånn. Skjønnhetsidealet tok knekken på meg, jeg sa nei til gratis SPA!!! Hvem GJØR det? Leopardissues.

…jeg i høst, helt tilfeldig, havnet på samme fest som en annen jente med samme leopardflekker og bartetatovering på fingeren? (Nei, hun var ikke en leser, hun hadde hatt både flekkene og tattisen lenger enn meg) Jeg kommer ikke over det, det var så rart. Hva er sjansen?

…jeg skrev dagbok for hånd i begynnelsen av prosessen for å fordøye leoparden? Det var for ekkelt å se på, for vanskelig å snakke om, for tungt å vise frem, men jeg måtte få det ut et sted. Jeg klamrer meg alltid fast til alfabetet når ting er mørkt.

…det første leo-utrbruddet kom rett før jeg skulle ut på vinterøvelse? Er det noe som forverrer tilstanden til en leopard så er det kulde, stress og lite søvn. Vinterøvelsen? Full av kulde, stress og søvnløse netter. Flott.

…på den samme vinterøvelsen fikk vi beskjed om at vi skulle bade? Jeg tok fortvilet veilederen til side og forklarte situasjonen. Jeg var så langt i fra mentalt klar til å vise frem den ødelagte huden min, at jeg for første gang måtte be om å få slippe en «militær utfordring».

…Forsvaret sendte meg avslag på Krigsskolesøknaden min i år? Først sank hjertet tre meter fordi jeg trodde det var leopardens feil, og så fisket jeg det raskt opp igjen da jeg fant ut at jeg bare hadde søkt feil. Haha! Jeg hadde søkt den Krigsskolen som krever at du har 2 år med befalskole først. Også har jag inte det ;ppPPppPP

…cellegiften jeg tar for å sørge for at leoparden sitter i buret sitt kan gi noen skremmende bivirkninger? Under «vanlige» bivirkninger lister de opp ting som anoreksia, svimmelhet og håravfall. Under «sjeldne» finner jeg blant annet fedme, forvirring og depresjon. Dere kan tro jeg ble stressa av å lese vedlegget da jeg skulle begynne på den dritten.

…jeg er lykkelig for at jeg er hundre prosent bivirkningsfri? Hehe.

…dere er grunnen til at jeg turte å gå i sommerklær i fjor sommer? Jeg er så takknemlig at jeg ikke finner ord.

…jeg egentlig skulle stille opp lettkledd på en photoshoot med jenter som har en kropp utenom det vanlige? Grunnen til at det ikke ble noe av er fordi leoparden er for fin, prikkene er hvisket ut. Bra for meg!

Snart har leoparden 1 årsdag allerede, da må vi synge bursdagssangen for alt den har lært oss. Smil.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *