korporal grenader Brideviolence

Hallo! Takk for sist, jeg mener takk for sist. Kommentarene deres på det siste innlegget la seg som skinnende diamanter på innsiden min. Dere er så nydelige, og jeg blir så glad når dere finner styrke i linjene mine! Hjertepushups, det er viktig det.

I overigår tok jeg vaksinene jeg trenger til verdensreisen min, jeg er fortsatt stiv i armene! Det blir rart å sitte på jobb 1. mars og vite at jeg egentlig skulle ha sittet på flyet mot Sør-Afrika den dagen. I stedet for å ha stekende sol, et fremmed land og en helt ny kontingent foran meg, skal jeg bare sitte med et sølveple og en krans på brystet. Men jeg angrer ikke på valget jeg tok. Etter en uke som grenader er jeg bombesikker på at jeg gjorde det rette, og månedene frem mot reisen kommer til å forsvinne på et blunk uansett. Det skjer så mye på jobb, dagene bare… Hvor ble de av, alle sammen? I dag fikk jeg en vinkel til, forresten! Jeg ble oppgradert til korporal grenader. En krans og to vinkler, og et enda bredere smil!

Nå er jeg på vei ut døren, det var egentlig det jeg skulle innom og si hade for, jeg og militærbarna drar til Hemsedal for helgen! Tar med meg den nye reisemacen min, så vi snakkes sikkert fra fjellet. Take care!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *