inspoverload


foto:priv

God kveld, leserne! Jeg har akkurat Rygget hjem til nyvasket leilighet (tirsdager<3), etter en lang dag i Tigerstaden. Jeg la kvelden min i Vixen og Canons hender, de inviterte nemlig til et treff hos Fotovideo i dag for å forhåndsvise skriveglade sjeler et nytt Canon-kamera som lanseres i februar. Canon PowerShot G1X minnet meg bittelitt om det jeg fikk av Samsung (NX200) sist uke, det jeg snart skal introdusere dere for. Selvom jeg vanligvis sverger til Canon, har jeg blitt så knyttet til det nye barnet mitt at deres nyhet ikke helt klarte å overbevise meg…. Vond å vende, når jeg først har blitt sjarmert av noe(n), vet dere vel.

Fotograf Marcel Leliënhof, kjent fra TV3/Top Model bl.a., var også der i kveld og fortalte oss litt om hans erfaringer, før han viste oss en million fantastiske bilder han har tatt. Jeg satt og gurglet da han kom inn på en av reisene sine; seks måneder alene i Mexico. Etter foredragene kastet jeg meg over han for å få fototips til min egen reise. Det er merkelig, men noe av det jeg gleder meg aller mest til ved reisen er å ta bilder og dele de med dere. Et normalt menneske hadde kanskje gledet seg mer ved å reise sammen og dele opplevelsene med en venn eller to, for meg holder det at jeg får delt det med venner og familie (og dere!) gjennom en iskald skjerm, langt langt langt borte. Flokkdyr, nei….

Åh, nå må jeg sove litt. Jeg er så inspirert for tiden, men jeg vet ikke hvordan jeg skal få det ut! Er det noe spesielt dere vil lese om? (Ikke skriv at dere vil ha flere tekster om kjærlighet, værsåsnill, de kommer aldri på kommando. De kommer bare når hjertet renner over og sinnet står i brann.)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *