takk for læretiden, 137 luftving pt 2

Ryggelivet 2011

Fortsettelse fra forrige innlegg, Rygger gjennom minnene mine som lærling ved 137 Luftving. Happytimes.

Januar


Jeg lot X’en min flytte inn på kaserna med meg. Hehe.


Fant en artikkel om meg selv i Moss Avis på presse- og informasjonskontoret til Luftforsvaret. VG kåret meg til nyttårskomet 2011, noe som gjorde at de lokale avisene fikk øynene opp for meg og bloggen.


Markerte min plass på det nye kontoret ved å snikbartifisere koppemiljøet på pauserommet. Ah!


Januarkullet hadde søte dimmespøker, sikkert


Militærtjejene hadde jentekveld med digg mat, brus og jentefilm i peisestua. Velferden spanderer!


Grønn tjeneste i vinterland, den morsomste av feltdagene ever. Knærne mine var gule og blå i flere dager etterpå.


Tillitsvalgt for Tangerudtroppen. Her skulle jeg på utdanningsmessa i Lillestrøm for å stå på Forsvarets stand og fortelle om livet som lærling. Der skrev jeg forresten min aller første autograf som Supermarie, haha!

Februar


Skaporden, wannabe iallfall


Pakket til vinterøvelse, «Explore Rjukan 1837» elns. Digg øvelse, selvom leoparden ble født like før og klikket underveis i øvelsen.


Tunge morgener med revelje kl 06:00 gjennom hele førstegangstjenesten 🙂 Søt.


Kose, grønne dager i kulda

Mars


Dimmet fra førstegangstjenesten, fikk vernepliktsmedalje, ble stolt


Flyttet ut fra MK (mannskapskaserne) og inn på BK (befalskaserne) som 2.årslærling og ansatt i Forsvaret. Min første egne leilighet! Helt gratis og ferdig vasket hver tirsdag. Hvordan i all verden skal jeg klare meg i den sivile verden? Jeg har hørt at dere må vaske selv, betaler for å bo og ikke får maten servert tre ganger daglig. Jeg kommer til å dø.


Dekorerte mitt lille hjem med en bart på veggen.

April


Etter førstegangstjenesten var det ikke flere grønne dager, det nærmeste jeg kom å være operativ var å vaske mammas bil i vaskehallen på eget insj. Her er jeg også søt, forresten.

Mai


Padlet med velferdens kanoer over sjøen for å leke idrettsassistent i brigaderens datters utdrikningslag. Gøy, gøy, gøy!


Kos ved sjøen


Kos EET (etter endt tjeneste)


Fant meg selv i Moss Avis (igjen) på PIO-kontoret. (PIO = Presse- og informasjon)

Juni


Det kom en elg opp av do. Hater når det skjer.


Hadde en leopard å takle, og begynte å ta bilder av den for å vise den til dere i juni.


Begynte på cellegift


Løp mye, som leoparder ofte gjør

Juli


SAMHOLD


Trening

September


God mat i messa, graaatis!

Oktober


Messegøy. OFTE.


Styrte bloggen fra innsiden av en militærleir, fortsatt


Nachspiel på kaserna, etter messegøy


Lagde fine ting som mediegrafikerlærling

Desember


Militært julebord, daten min luktet så godt at hjelp

Nå er det 15. januar, kontrakten min som lærling går ut i dag og i morgen starter jeg rett på en ny kontrakt som grenader i Luftforsvarsstaben frem til sensommeren. Det her blir et så gøy år! Håper dere vil Rygge videre med meg, heøhø. Det stopper ikke her, vet dere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *