L2 Brudevold goes Grenader Brudevold


FØR/ETTER

I dag hadde jeg min aller siste dag som lærling i Luftforsvaret, dere. L’en er byttet ut med laubærblader, og på mandag er jeg offisielt blitt grenader! En grenader (grenadier, granatkaster) er en soldat som har vervet seg til den norske Hæren eller Luftforsvaret, for å utføre en lønnet spesialtjeneste. (Jeg elsker at wikipedia får meg til å høres så SYKT opplyst ut). Jeg har altså fortsatt en militær status, selvom jeg verken er vernepliktig lenger eller har gått befalskole. Jeg skal kanskje ikke kaste så mange granater som tittelen min tilsier, men jeg tror det blir en actionfull nok tjeneste allikevel!

Og verdensreisen min, vet dere? Den skjer i år den også. 2012, ass. Drømmene ligger som perler på en snor.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *