mandagsmagi

01:16


JEG…. (er utrolig fotogen og har fått lysere hår)


….KJØRTE TOG….. (som var forsinket, eller om det var jeg som var fortidlig. Samma det.)


…TIL DETTE!

En moteblogger, en interiørblogger, en matblogger, en snowboardblogger og en militærblogger. Jeg tror Samsung fikk med seg det meste fra bloggfronten på fotoworkshopen sin, kan dere si. Det var uansett en fin gjeng og noen givende timer i Tigerstaden i dag! Jeg ble både mett, inspirert og fikk med meg en helt ny kamerabebi hjem. Samsung nx200. Jeg tror jeg er småforelsket i den allerede, vi er iallfall skikkelig på G. Så liten, så mye gøy og så så pen å se på! Jeg skal introdusere dere for den når jeg har fått prøvd den ut litt mer, men så langt er jeg solgt! Og dødsheldig!…

……og stuptrøtt! God natt, superpeople.

Tusen takk for at dere prøver å hjelpe meg med valget mellom Forsvaret og verdensreise, det gjør dere faktisk. Det var noe en av dere skrev i går som bare…. «Selvfølgelig», tenkte jeg. Noe falt på plass for meg. Dere er min personlige hær gjennom hjertesmerte, sykdom og tøffe valg, og jeg er så takknemlig at dere vet ikke. Takk!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *