nx200 workshop

God morgen, leserne! Mandag, ukens spebarn og starten på min siste uke som lærling i Forsvaret. Æh, skrekkblandet fryd. Det blir spennende å se om jeg setter navnet mitt på en ny kontrakt i uniform disse dager, det jeg vet nemlig ikke selv om jeg kommer til å gjøre. Jeg har ikke kommet meg helskinnet ut av tenkeboksen enda, verdensreisen kiler meg bak ribbeina og Forsvaret…. Gjør også det. Og jeg er dritkilen. Hyler, sparker ukontrollert og ler så navelpiercingen danser. Jeg får den samme reaksjonen enten det er reise eller Forsvaret jeg tenker på, så hva jeg ender opp med å velge er meg en gåte.

Men det jeg egentlig skulle innom og si! I ettermiddag skal jeg på fotoworkshop med fotograf Erik Five, hvor en håndfull bloggere får være med og evaluere Samsung NX200 (kamera) og lære litt om å ta bilder tilpasset bloggbarna våre. I workshopen har de også lagt inn en spørretime hvor bloggerne stiller spørsmål på vegne av leserne sine, spørsmål om NX200, Eriks arbeid eller bare generelle spørsmål om fotografi.

SÅ! Har dere noen til meg? Noe dere lurer på om foto?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *