menig pasifist

Outfit i dag, i morgen, fredag og ut neste uke:


Jakke: depoet//bukse: depoet//sko: M75, depoet//hodeplagg: båtlue, depoet//beinrefleks: Bodø Hovedflystasjon. Militær moteblogger, vett.

Artikkelen min har ligget på forsiden av Forsvaret.no i (nesten) hele dag! Det som ble igjen av den, iallfall. Dere kan lese den her. Dere må se på NRK1 kl 20:15 i kveld også. Husker dere da jeg var på Rena leir i fjor for å leke litt med Hæren sammen med Are, uten Odin? Det var på grunn av «Redd menig Osen»-serien som begynner i kveld. Jeg har sett kveldens episode allerede, den er så bra! Are er pasifist og skjønner virkelig ikke poenget med militæret, derfor har han vært gjennom hele dritten for å prøve å forstå. I kveld skal han på Madla rekruttskole, så dere nervøse rekruttbarn som har innrykk neste uke kan jo følge med så dere ser litt av hva dere egentlig går til. Du som spurte meg i kommentarfeltet i dag, for eksempel:

Hei! Jeg skal til madla på rekruttskolen om mindre enn ei uke.. Er ganske nervøs. Men er det noe lurt du mener jeg burde ta med meg?! ÅH, det er bare å glede seg! Jeg ELSKET rekrutten! Du burde ha med deg en presis klokke som tåler vann, såler til marsjstøvlene (mine heter Solé, fra XXL), et sivilt skift og HÅNDKLE. De du får utdelt av Forsvaret er knøttsmå, dekker ikke rumpe og tiss samtidig engang. Du trenger ikke så mye sivilt tøy, for det er uniformsplikt de første ukene. Og det er nok lurt å ta med matpakke og tålmodighet – mye venting de første dagene! Og kanskje en bok… Masse, masse lykke til! 

NRK1 kl 20:15 i kveld og seks onsdager fremover, seriøst. Skal dere følge med på serien?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *