mitt tredje år i uniform

Hallo, og gratulerer med tredagersdagen, 2012!

De to siste dagene har jeg vært på journalistoppdrag for Luftforsvaret, og jeg hadde helt glemt hvor mye jeg elsket det yrket. Å skrive fra hjertet til alle dere er en ting, men å holde pennen for noe jeg brenner for, intervjue og la andre snakke gjennom mine bokstaver… Faen, det gir så mening! Det er drømmen min. Sammen med de 583 andre. En dag skal jeg være pennen i Kongens rekker, jeg skal. Hva jeg har skrevet i dag får dere sikkert se i morgen. Litt av det, iallfall. Jeg skrev egentlig nok til en hel bok, men måtte plutselig kutte ned teksten til en liten post-it-lapp. Det er som å be en frittgående sau bare forholde seg til 2 kvadratcentimeter med gress. Håpløst.

Jeg fikk en ny, stor veggkalender for 2012 på kontoret i dag også. Kontoret jeg tømmer neste uke, og låser for siste gang fredag den 13. Fjorårets veggkalender er full av uniform, flyshow, turer til Forsvarets Mediesenter, militære camper og deadlines. Denne gangen tok jeg meg selv i å skrive helt syke ting på dager som kommer altfor fort. Jeg har drømt drømmer som betyr noe åtte netter på rad nå, hodet mitt har så mye å rydde opp i – så mye at jeg ikke kommer ajùr i dagslyset, tydeligvis. Fremtiden både pirrer og skremmer meg på en gang. Vanligvis føler jeg at det er jeg som har kontroll og går stødig inn i min egen fremtid, nå føler jeg at det er fremtiden som kaster seg over meg. Æh, vanskelig å forklare. Gi meg to uker, så får dere alt.

Ps. Hvis dere har dritlyst kan dere fortsatt gi meg en stemme her. Finalistene er klare 1. februar, superspent!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *