happy new year!

Håper dere kom dere helskinnet over i det nye året! I did! Det var så fint i går. Jeg elsker hvordan smellene og glitteret på himmelen gir meg følelsen av at et startskudd går av. Det blir så virkelig at 2011 endelig er et avsluttet kapittel, og selvom i dag føles akkurat ut som i går/i fjor tror jeg alle trenger den markeringen hver 31. desember. Selvom dusjen er like hverdagslig i dag som den var i forrige uke, gir denne kvelden med raketter, klemmer og ønsker om et godt nytt år oss et lite håp om at NÅ, nå blir det bedre. Dette året skal bli det beste. Det trenger ikke nødvendigvis å bli det, men det lille håpet som henger over oss i mørket etter den siste raketten har lyst opp himmelen er så deilig.

Jeg våknet opp med bestevenninnene mine, en iPhone full av «savner deg»-meldinger og verdens beste foreldre under føttene (1. etg). Jeg er heldig, elsket og kunne ikke hatt en bedre start på året som skal bli det beste.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *