20ølløv the Marie way

2011 var definitivt det året «Supermarie gikk under».

Jeg gikk under havoverflaten med en av Sjøforsvarets ubåter, jeg havnet under en god del overskrifter i media, og har vært under en rekke behandlinger av psoriasis. Jeg satt under taket til FN Sambandets ungdomspanel og fortalte de om blogglivet, fikk et blogginnlegg inn under ungdomsskolepensum, jeg var under førstegangstjenesten og dimiterte i mars. Jeg storkoste meg under fagprøven som ga meg yrkestittelen ‘mediegrafiker’, hatet litt under vinterøvelse og det å reise rundt var helt underbart. Jeg smalt opp en meter bart på veggen i den militære leiligheten min og hadde mange venner sittende i sofaen under den, hjertet var fremdeles litt under hans makt, jeg storkoste meg under Hovefestivalen og kunne fortsatt denne oppsummeringen foralltid. Men jeg skal ikke repetere hele 2011-arkivet for dere. Jeg tar det kortfattet; Dette året har rett og slett vært et under.

Bildedryss fra året som har gått:

TAKK for året som har gått, takk for at dere følger meg og legger igjen ord som gir meg pågangsmot. Dere har hjulpet meg med å takle en kronisk sykdom, mer enn dere kanskje tror, og det gjør dere til noen unike mennesker, dere. Med hånden på hjertet, jeg kunne aldri vist kroppen min i sommer hvis ikke dere hadde vært her og fortalt meg at det gikk helt fint. Hvilken annen blogger i verden kan skrive det om leserne sine? Jeg gjentar, for dere forstå hvor mye dere har betydd i livet mitt i år, det er viktig for meg: Leserne mine, DERE, gjorde at jeg taklet en kronisk sykdom jeg skal ha resten av livet. Deres oppmuntringer kommer til å reise meg opp igjen hver gang leoparden biter fra seg. Jeg finner ikke ordene som kan beskrive hvor takknemlig og rørt jeg er av måten dere har støttet meg på. Åååhh, jeg vil klemme dere! Alle dere!

Jeg håper 2011 har vært et godt år, selvom det alltid vil bli husket som det året Norge  gikk i landesorg. 22. juli, vi kommer aldri til å glemme.

Jeg håper dere blir med meg inn i 2012 også, superhær, jeg trenger dere hengende rundt! Takk for det som har vært, og jeg ønsker dere et GODT NYTT ÅR! Det fortjener dere. Sørg for at det blir deres beste. Husk at dere gjør deres eget år til akkurat det dere vil, ikke la noen fortelle dere noe annet. Bare ha troen på dere selv og lev hvert sekund som om dere aldri får det igjen – for det gjør dere ikke.

Ilu! Bart ut.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *