å, jul med din glede


foto: privat

For første gang siden pappa kunne gå med krykker, feiret vi jul utenfor vårt lune hjem i år. Det var uvant, men koselig! Broren min og den lille familien hans hadde stelt i stand superfint i det nye huset deres, hvor vi spiste dritgod mat, åpnet fantastiske gaver og hadde en god, god jul! Jeg pakket opp så mye bra i år, jeg lurer på hva i all verden jeg har gjort for å fortjene alt det; ny klokke, ting til reisen min, diamantring med ekte briljant-stein (!!) og en fin historie, undertøy, kroppspleie, film, barte-tskjorter, herlige venninnergaver, jeg er SÅ fornøyd!

Kartet på bildet over fikk jeg av mormor og bestefar. Det er et stort verdenskart som er laget med konseptet til et skrapelodd. Jeg skal henge den opp på veggen og skrape på alle de stedene jeg har vært i verden, etter jeg har vært der. Da skal det komme noe fint til syne under gullet jeg skraper vekk. Jeg GLEDER meg til å komme hjem etter den lange reisen og skrape som en gud, i entusiasmen over å ha sett så mye av verden! Kartet kommer til å være en reisemotivasjon fra 894. etg, jeg kommer ikke til å stoppe å reise før jeg kan skrape gullfargen av hele verden med god samvittighet. Nysgjerrigheten på hva som er under gullfargen kommer til å henge over meg resten av livet, noe som gjør at jeg simpelthen MÅ reise for å finne ut av det her. Jeg har allerede skrapet vekk gullet av syv land, om 8 måneder kan jeg skrape minst åtte til!

Da julefeiringen var over kom jeg hjem til en levende kjøttdisk på TV-skjermen med «12 men of Christmas» på TV2, og en kattehale som strøk meg i trynet. Det har vært en GOD JUL!

Hvordan har deres julaften vært, og hva var de beste gavene? 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *