so this is christmas


fotoprivat_miss anton på julaften

RIKTIG GOD JUL, SUPERPEOPLE!

I dag våknet jeg til den siste pakken i pakkekalenderen, som pappa har snekret, og en stappfull julestrømpe. #Winning! Tenk at det er julaften allerede, dette året har bare glippet ut av hendene mine…. Nå lager mamma frokost, pappa ser på julemorgen sammen med meg og snart er det Tre nøtter til Askepott. Denne dagen har vært helt identisk hvert eneste år siden jeg ble født, og jeg vil at det aldri skal forandre seg! På julaften er jeg 10 år, hvert eneste år. Null tull. (Bortsett fra i kveld, da blir jeg 21 igjen for da er det vin på bordet.)

Håper dere får en fantastisk julaften, lesere! Med god mat og alt dere ønsker dere, enten det er noe materalistisk eller bare en klem. Den siste kan dere få av meg. Juuuuleklem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *