du och jag, mamma.


foto privat

Det var så koselig i går! Jeg ble ferdig med så og si ALLE julegavene på en gang. Koster å være kar. Heldigvis har denne karen (altså meg) et mesterverk av en mamma, hun reddet meg fra å gå personlig konkurs i Gøteborgs jungel av butikker. Jeg gjorde et giga spontankjøp kvelden før juleshoppingen i Sverige, forstår dere… Bare fire dager etter lønningsdag. Herregud, Marie, hvor smart var det? Pengene mine har fått jagerflyvinger, på bare en måned har jeg brukt mer enn jeg har brukt i løpet av et helt liv, det er jeg nesten sikker på. Verdensreise i november, nytt kamera i starten desember, og – wait for it…….

Fortsettelse følger neste uke. Dere kan jo prøve å gjette hva jeg har kjøpt, så lenge.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *