bright new day!


foto privat, alanya 2011

The future lies before you, like paths of pure white snow. Be careful how you tread it, for every step will show. (author: unknown)

Kunsten er å lage fotspor du kan se tilbake på og smile av, spor du har lyst til å huske på veien videre og som du ikke ønsker at måkebilen skal kjøre over og måke bort etter deg. Hvis sporet ikke ble i den retningen du hadde tenkt, legg deg heller ned og lag en engel over så du sletter det dumme med noe som er fint. Rett opp feilene dine selv, og gjør det med hevet hode, du er sterkere og mer elegant enn det beistet av en bil. Måkebiler forurenser, lager bråk og kjøres av noen andre, det er bedre å vite at du gjorde det godt igjen på egenhånd, med en dritfin engel i den hvite, glitrende snøen. Se det gode i det vonde, og fortsett mot (Ditt mål her). Snøen ligger der, den, det er helt opp til deg hvor sporene dine skal føre og hvor de skal stoppe. Og hvordan du velger å hviske de ut, der du har tråkket feil, eller regelrett gått på trynet.

Ha en herlig dag, superpeople! Dagens snø i min verden skal få noen alternative spor, det blir ikke mer spennende enn det. Når alt håp er ute er det på tide å hente nytt!

Ps. Hvis dere finner gul snø langs den veien dere går, for all del, IKKE SPIS.

Ps 2. Siden de andre bloggerne som er nominert har ca 30 000 flere lesere enn meg, føler jeg meg unnskyldt når jeg spør pent (les: veldig pent) om dere vil stemme på meg noen ganger til? Jeg hater å mase, så det gjør jeg ikke. Jeg spør pent. Hejhej!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *