goodie

Denne morgenen har vært helt magisk! Jeg våknet i mye bedre form enn i går, det er bare halsen som ikke vil være med på dansen enda. I pakkekalenderen fikk jeg verdens søteste USB-juletre, den skal stå ved siden av sølveplet og lyse opp hvert eneste innlegg jeg skriver i julen! Viser dere den senere, dere må se hvor fin den er. Mamma <3 Som om ikke det var glede nok; etter å ha tent det lille USB-juletreet banket det på døren, og der sto det en engel med en presang! I esken fant jeg verdens fineste sko, sorte pumps med glitter og silke. Jeg måtte få de i dag, sa hun, for vi skal på militært julebord i kveld og da må jeg skinne. Kjolen henger på barten, så lenge. Åh, jeg gleder meg!

Hva var deres første lille glede i dag? Hjerte

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *