streetstyleevent
Lille Vinkel Sko, Oslo, private bilder_8/12-11

Hallå! I går var jeg i Oslo og feiret bloggmagasinet Streetstyles fjerde nummer, som snart kommer i butikkene. Jeg er verdens dårligste bloggmingler… For det første føler jeg meg alltid som en bæsj, blant alle disse moteriktige og nydelige jentene som vanligvis deltar på sånne ting. De er vandrende moteleksikoner med dagens outfit sendt fra oven, jeg derimot, gråter utrøstelig når jeg må frigjøre meg fra min egen «dagens outfit», uniformen, og prøve å sette sammen et nogenlunde antrekk. For det andre er jeg sjenert, så jeg blir alltid sittende/gående rundt i ensomheten med vinglassene og vente på at noen skal.. bedre tider. I går tok jeg med meg Snap, så jeg slapp iallfall ensomheten, og ble lykkelig når jeg så en av de andre jentene hadde like sko som meg. Så gjorde jeg iallfall NOE riktig.

I dag måtte jeg tre ut av livet mitt og bli i sengen. Jeg merket det i går kveld, at feberen skrapte på immunforsvarets dør, og i dag stod tydeligvis døren på vid gap. Heldigvis fikk jeg med meg verdens deiligste fleecesokketøfler fra Lille Vinkel Sko + Streetstyle #4, så gårsdagens moro reddet dagens forfall!

Mer på hjertet, vi snakkes senere!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *