#12 time can?t stop the soul, dear.

Kjøttkverna er et konsept hvor dere kan skrive ut all frustrasjon, sinne og sorg over røde roser og hjerteknusere. Det er sykt deilig å sette ord på ting og få det ut av systemet, bare? Gjør det, gjør det, gjennomfør det: blogg@supermarie.net. Vær gjerne anonym, hvis det er bedre. Husk at du ikke er alene, og hvis ting er VIRKELIG ille kan jeg sikkert være kjæresten din jeg.

Tusen takk for alle de nydelige og triste mailene dere sender meg, det gjør vondt å lese men godt å vite at dere setter ord på ting! Det hjelper. Dere er herlige, en vakker dag kommer han som er enig med meg inn i livene dere også. Jeg bare vet det. Inntil det skjer; stay strong!

?We spend half our life sleeping, but we spend our whole life waiting. Waiting in lines, waiting for times, waiting to be old enough, waiting for a call. We?re always waiting. We just don?t always realize it. Waiting for someone to say something, waiting for them to notice you. Constantly waiting for that one person, and they have no idea you?re waiting for them.?

Og når du har ventet så lenge at du har rukket å google ?how to think about something else,? så mange ganger at det fyller opp historikken på pcen din, eller sjekket facebookprofilen hans over ti ganger daglig gjennom flere måneder, eller brukt hver eneste kveld til å gå gjennom alle feilene du gjorde, eller lagd hundrevis av uekte scenarioer i hodet ditt som inneholder that special someone bare for å kunne smile litt, når du skriver liste opp og liste ned med punkter som skal hjelpe deg med å få han tilbake, og når det øyeblikket du kunne gjort hva som helst for å unngå inntreffer så hardt at det føles som om alle de tusen sommerfuglene i magen forvandler seg til tunge blokker med bly ? når han velger en annen..

Det er da venninnene dine sier at du må prøve å tenke på at det kanskje er noen andre som står i kø og venter på akkurat deg. Deg, og ingen andre. Men hvis du er som meg, slik at dørvaktene som står fremst i den køen ikke lar noen andre slippe inn til hjertet ditt uansett, er det bare å riste på hodet og vente enda litt mer. Vente på at søvnen skal komme litt tidligere de neste kveldene, slik at du slipper å kaste bort mer tid på de udugelige scenarioene du lager i hodet ditt, slik at du ikke får tid til å google ?how to get him back? bare for å innse at google er like udugelig som deg selv.

Folk sier at man ikke vet hva man har før det er borte. Det er løgn, for du visste veldig godt hva du hadde. Du bare trodde du aldri kom til å miste det.

http://open.spotify.com/track/42YywKfzqQ70rO2KY0CcZH

– skrevet av M.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *