ttyn, Oslove, ttyn

Nå har jeg pakket livet mitt ned i en militærbag igjen, i morgen flytter jeg HJEM! Jeg er så glad! Mamma, hold pannekakene klare, barnet ditt er skrubbsultent. Jeg har ikke spist middag på en tre uker, minus den produsenten spanderte på meg på tirsdag. På Rygge får jeg maten servert i messa tre ganger om dagen, her har det bare blitt mat på eget intiativ. Det vil si never ever. Militæret har gjort meg så tiltaksløs! Helt ute av stand til å tenke selv, jeg får jo bare ordre jeg skal følge, klær jeg skal ha på meg og mat satt på bordet. Just like that. Hvordan de har tenkt at jeg skal overleve ute i det sivile, det skjønner ikke jeg.

Apropos. Jeg gir meg over, dere skulle sett i går. Jeg skulle bare innom Japan Photo i går, og hilse på venninnen min som jobber der. Hadde ikke snakket med henne på evigheter! Ti minutter etter «HEEEI!!» tok jeg meg selv i å stå og dra kortet på et helt nytt speilreflekskamera og 2 x minnekort. Sånn helt ut av det blå! Jeg fortalte henne at jeg muligens kanskje hadde lyst på et nyere Canon senere, en gang før jeg skal ut å reise, et det er mulig å filme med. Jeg må jo videoblogge verden for dere. Hun bare «Tilbud på kamera i dag. 1000 kr dyrere i morgen.» Jeg ble nødt til å sjekke ståa på kontoen, og be faen om å ta henne. Så nå er jeg på mitt tredje speilrefleks, tydeligvis. Canon 550D skal få bli med meg verden rundt og dokumentere alt for dere i film og bilder. Alle hjerter gleder seg!

Nå er jeg stuptrøtt, vi må snakkes mer i morgen. Sov godt!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *