#11 friendships are like stars, not always seen but they’re always there

Kjøttkverna er et konsept hvor dere kan skrive ut all frustrasjon, sinne og sorg over røde roser og hjerteknusere. Det er sykt deilig å sette ord på ting og få det ut av systemet, bare? Gjør det, gjør det, gjennomfør det: blogg@supermarie.net. Vær gjerne anonym, hvis det er bedre. Husk at du ikke er alene, og hvis ting er VIRKELIG ille kan jeg sikkert være kjæresten din jeg. Hjerte.

Ikke røde roser og mannlige hjerteknusere, men allikevel noe som får hjerte til å blø.

Jeg tar ofte meg selv i å misunne dem som nettopp har slått opp med kjæresten sin, eller sitter og gråter fordi de har det vondt, mens bestevenninnen holder rundt dem. Jeg misunner dem fordi de nettopp har hatt en kjæreste- en bestevenn, eller at de har noen som kan holde rundt dem mens de forteller hvor vondt de har det. Jeg kan godt føle allverdens smerte, hvis jeg bare har noen å snakke med det om, noen som kan holde rundt meg mens jeg gråter, noen som kan fortelle meg at det blir bra til slutt, noen som kan fortelle meg at de kommer til å sitte å holde meg i hånden helt til det går bra.

Jeg vet at det blir bedre og at «tiden leger alle sår». Men når blir det bedre, og når leges mine sår? Men mest av alt, når skal jenter lære seg å oppføre seg fint mot hverandre?
– Skrevet av anonym.


fotopriv

Ti minutter senere tikket denne mailen inn i innboksen, herregud, så glad jeg ble! Les:

Okei, skummelt, jeg vet at jeg nettopp sendte deg en mail hvor jeg kverna venninnene mine, men nå rett etter at jeg hadde trykket på sendknappen fikk jeg en melding av ei av dem. Det hjalp visst virkelig å få det ned på papiret! Følte bare for å sende en mail igjen og si, TAKK!

Uansett kan jeg bare legge til at jeg er en ivrig og fast leser av bloggen din, og at du inspirer i massevis! Måten du skriver på er fantastisk 🙂
– Hilsen fra anonym igjen

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *