måndagsbarn

Tjeeejer og dere andre!

Takk for alle lykkeønsker, takk, takk, takk, jeg tror energien deres var med på å sparke meg i gang i dag. Hjernen min pleier å være som en snøkule ingen gidder å riste på, og det tar litt tid før jeg skjønner at jeg må riste den selv, så glitteret som liksom skal fyke rundt inni der har en tendens til å ligge dødt på bunnen. Men i dag tidlig rakk sensorene så vidt å gi meg oppgaven før det ble snøstorm i kula, jeg har aldri hatt så mange glitrende ideer på en gang før! Jeg holdt på å knuse hele snøkula i ren ekstase. Neida, men jeg holdt faktisk på å velte hele vannglasset utover alle skissene mine, så det var ikke så langt i fra. Jeg må flørte mer med karmaen. Det er litt av en risikosport å være meg av og til, må vite.

Nå har jeg akkurat kommet hjem til Krigsskolen igjen. Det som er igjen av den, iallfall. De har ribbet hele rommet mitt for sofa, bord, lampe, alt som var med på å gjøre rommet mitt til et rom. Alt jeg har igjen er en seng, et nattbord og en varmeovn. Enda godt jeg tenker på barna i Afrika hele tiden, hvis ikke hadde jeg vært på nippet til å klage nå.


(Never mind knallrosa strømpebukse, jeg har egentlig på meg militærbuksa over, men jeg orker ikke alle medsoldatene som skal gnåle om at det liksom er forbudt å blande sivilt og militært, så jeg tok den av for bildets skyld. Når det er sagt er det forresten lov å blande det militære med det sivile, så lenge det militære ikke har flagg på seg… Hvis ikke hadde alle jegerne med kammobukse i landet vært kriminelle, vet dere. Og når DET er sagt… Ikke si det til noen, at jeg har rosa strømpebukse under uniformen. Det er strengt forbudt. Jeg er drittrampete.)

Jeg skal prøve å få tatt flere bilder til fotospørsmålsrunden i løpet av uka, svare på mail, kommentarer, trekke en vinner av linsekonkurransen, gjøre alle de bloggetingene en blogger skal gjøre, men jeg kan ikke love noe. Fokuset er på glitteret i snøkula, og det må det være helt til fredag kl 16.

Lykke til dere andre også, dere som har eksamener, tentamener og andre prøvelser. Vi klarer dette! BARNESKIRENN!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *