Trender

Rise and shine!

Tusen takk for kommentarene deres for tiden! Om kvelden, når vinterdepresjonen prøver å spenne bein på meg, er det ordene deres jeg bruker som skjold. Dere er små skriftelige eventyr i høstmørket! Takk!

Nå er jeg hjemme i Fredrikstad, og der har alltid posten hopet seg opp mens jeg har vært på Rygge, i Oslo, Tromsø, hvor enn jeg har vært. Jeg er jo overalt…. Denne gangen lå Stavanger Aftenblad og ventet på meg, de har sendt meg utgaven hvor intervjuet mitt var på trykk, 12. november. Fornøyd! Dere er selvfølgelig nevnt der, dere også.


…hva du gjør den til. Du kan gjøre den stemmen ganske sterk og tydelig.»

I dag skal familien samles hos broren min, kjæresten hans og guttungen. De har kjøpt seg eget hus og har akkurat kommet seg på plass! Jeg er så stolt, broren min er en vandrende suksess. Han var ikke mye eldre enn meg da han etablerte eget firma og var sin egen byggmester, nå har han både bil, motorsykkel, HUS og sin egen familie – i en alder av 25! Må si at han har stablet seg på beina bedre enn det jeg har, jeg svever fremdeles rundt, snart uten jobb, snart uten eget sted å bo og fremdeles uten mann, uten bil, uten en plan. Alt jeg har stablet på beina er en blogg og en verdensreise. Også kalt «flukten fra hverdagslivet».

Herregud, hva skal det bli av meg…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *