konkurransetid

Tjenare!

Nå er det lenge siden jeg har hatt konkurranse for dere, og denne skulle egentlig ha kommet for lenge siden…

Nå kan dere iallfall få muligheten til å skifte øyenfarge for en stund! Lensstore.no har et bredt utvalg av alt fra månedslinser til dagslinser, og jeg får dele ut ett 2-pack fargede månedslinser til dere, i samarbeid med dem! Vinneren kan velge mellom FreshLook ColorblendsFreshLook Dimensions eller SofLens Natural Colors – i den fargen dere måtte ønske.

For å delta må dere:

1) Like Lensstore på facebook, det gjør dere ved å trykke her.
2) Når dere har gjort det, skriver dere hvilken øyenfarge dere ønsker i kommentarfeltet til dette innlegget, og HVORFOR dere ønsker den fargen.

Hadde jeg deltatt i konkurransen selv, ville jeg skrevet at jeg ønsket brune øyne fordi eksen hans hadde det, for hvis jeg hadde hatt brune øyne ville han kanskje falt for meg også. Hahahaha! (Altså, det er true story. Jeg skiftet faktisk øyenfarge en periode for å ligne på eksen hans….. These crazy things we do for love.)

Trekker en vinner om en uke, lykke til!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *