armeens depot


foto_privat

Hallo englefjes!

Dag tre i Oslo! Det skjer alltid så mye å sette tommelen opp for når jeg bor her. I går satt jeg i møte om bloggbarnet mitt, og det må jeg si… Vanligvis er det mødre som skal gi pupp til barnet, men barnet mitt gir meg så mye pupp at jeg skjems. Den neste puppen jeg får er å være stemningsreporter for Spirit på Skrillex-konserten neste uke, med presseakkreditering og fotopass. Hvor heldig er ikke jeg? Heldigst i min verden! Jeg er så takknemlig!

Nå sitter jeg med guttene i kontorlandskapet, vi har bestilt pizza. Hardt liv, dette militærlivet…. Jeg orker ikke finne veien hjem til Krigsskolen, rommet har ikke TV, ensomheten blir trigget av det. Dessuten kjenner jeg ingen der, og veien inn til byen igjen føles endeløs. SÅ ENSOM!

Og inspirasjonsløs….

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *