no promises

God kveld!

Jeg lurer på hvor mange militære forlegninger jeg har blogget fra tilsammen nå…. Norge rundt, versjon Marie. Jeg er trygt fremme på Krigsskolen, iallfall, mitt lune hjem for de neste 3 ukene. Jeg har allerede rukket å være på deit, catche up med en av mine beste venninner og hatt et tilfeldig «å nei, er du snart ferdig i Forsvaret og leter etter jobb, ring meg så tar vi en kaffe»-møte på gata, Oslo er faen meg effektiv! Hadde jeg flyttet hit tidligere hadde jeg allerede hatt en ektemann og en fremtidig jobb å gå til. Ehj…

Kan dere love meg en ting? Når dere våkner i morgen, gnir søvnen ut av øynene og ser dere selv i speilet – fortell speilbildet ditt at du er nydelig og kle på deg et smil. Og så går du ut i verden og overbeviser den om at du er gull verdt og at den hadde gått under uten deg. Den holdningen. Dere må ikke tro på dere selv, dere må VITE. Null tull.

Nattahjerte

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *