drøm videre, violeta

Morn! Jeg har forlatt Nordens Paris, et kursbevis og tusen tanker rikere. «Psykisk førstehjelp» ble avsluttet i dag, etter enda et tankevekkende foredrag. Den siste timen var jeg helt amøbe i hodet, jeg vet ikke om jeg må skylde på for mye kaffe eller for mange inntrykk. Takk uansett, Forsvaret, kurset ga meg masse, selvom jeg innerst inne ber om at jeg aldri får bruk for noe av det. Men selvfølgelig gjør jeg det… Å be om et liv uten sorg, kriser og andre grunner til å være en liten engel i noens liv er som å be om å bytte ut alle stjernene på himmelen med barter laget av glitter. Det går inte. Tyvärr.

Konferansen må bare gå gjennom fordøyelsen min først, så skal jeg la inspirasjonen falle på tastaturet og ut på dere. Det er ikke så mye som skal til for å bli en liten hverdagsengel, nemlig. Det var i korte trekk det vi lærte.

Jeg ramlet silkeglatt ut på byen i går, med noen av jentene fra kurset. Vi endte opp med å sitte på Gründer, hvor de hadde hele 8 sanger som gikk på rundgang og en tilsynelatende «»»livvakt»»» som smurte inn vaskene på toalettet med solsikkeolje. «We found love» hvert femtende minutt, og oljen skulle visst forhindre at folk sniffet kokain på do. Hvorfor vakten med solksikkeolje så ut som en sinnsyk livvakt er meg fortsatt en gåte… Men det må jeg si, jeg likte Tromsø! Utelivet, nordlendingene, utsikten, fjellene, må tilbake dit en gang! Men ikke før nordlys-sesongen. Jeg vil se nordlys! Si meg, er det like fint som på bilder?

Ps. Jeg er ganske sikker på at jeg må selge Kaizers Ochestra-billetten min, til konserten de har i Oslo 29. februar 2012. Mest sannsynlig, ække sikkert, men jeg regner nesten med det. Jeg selger Sebastian sin også, så da har jeg to billetter, kanskje. Hvis noen er interessert. Fremtiden har tatt en annen retning enn jeg egentlig hadde planlagt, jeg er skrekkblandet fryd på to bein, med bart på fingeren og en tiss i bånd. Dere blir med meg uansett hva, ikke sant? smil

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *