nordens paris, ass

Oi, her ble det fort mørkt…. Satt i klasserommet kl 14:00 og følte det var midt på svarte natten allerede. Dere kunne ha advart meg, da.

Vi er iallfall trygt fremme i Tromsø, etter en vinkveld i befalsmessa på Rygge og tre timer søvn i natt…. Det var en anstrengelse å stå opp kl 4, skal jeg fortelle dere, for så å reise hele morgenen og lande rett til konferansen som begynte kl 10. Og da mener jeg RETT til konferansen som begynte kl 10. Det gikk på håret!

Konferansen jeg er her for blir arrangert av KFB (Kvinners Frivillige Beredskap), og handler om psykisk førstehjelp. Det har vært en lang, veldig interessant og litt småheavy dag – det handler tross alt om psykisk helse, traumer og håndtering av mennesker som er oppe i ulike krisesituasjoner. Store og små. Jeg følte alle som satt i rommet på en eller annen måte klarte å knytte foredragene til personlige hendelser og erfaringer, som på en eller annen måte har gitt dem en støkk i livet. Jeg knyttet iallfall mye av det jeg hørte opp mot både leoparden, et liv i Forsvaret, sykdommen til pappa og menneskene rundt meg. Det har gitt meg både positive og småtøffe refleksjoner, og kurset kommer garantert til å gi meg mye jeg kan få bruk for senere i livet – både på jobb og privat, men mest av alt som medmenneske. Konferansen har tydeligvis gjort meg 44 år eldre også, sjekk måten jeg skriver på nå a….. Hvor ble av tissen i bånd, liksom?

Der var’n! Nå tar vi et glass vin på hotellrommet, før vi skal spise felles middag med kursdeltakerne. Etter det skal vi løpe ut og jakte isbjørner i Nordens Paris! Og med isbjørner mener jeg selvfølgelig MENN. Neida.

Joda.

Håper dere har det bra, dere skattekister av noen lesere! Fortell meg noe fint med livet deres, da, jeg trenger litt positivitet… Hjerte Tarm

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *