Luftforsvaret har nådd pensjonalderen

Omgivelsene mine fyller 67 år i dag! Sekstisyv ganger hurra for det!

Luftforsvaret vårt
Du som er i himmelen
La ditt navn holdes hellig
La ditt helikopter komme
La din sikkerhet skje
På jorden som i himmelen
Gi oss i dag vår daglige revelje
Forlat oss vår seng
Som vi òg forlater våre senger
Led oss ikke inn i flere marsipankaker*
Men frels oss fra det søte
For riket er ditt
Og luftmakten og æren i evighet

Amen.

*Dere aner ikke hvor mange marsipankaker jeg har fått i meg i løpet av snart to år i LF…. Vi feirer alt! Og da mener jeg alt! Dimmekaker, bursdagskaker, noen-slutter-kaker, designbabyene-mine-har-kommet-kaker…. Vi feirer bursdagsbarnet i befalsmessa i kveld, i morgen drar jeg lengere nord enn jeg noengang har vært før. Det begynner på T og slutter på romsø, kan dere gjette hvor jeg skal? Smil

Happy birthday, Royal Norwegian Airforce! Thank you for letting me know you the last two years, I really really really hope that I could stay with you much longer. Time will show… Love you!


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *