coming up

Hei!

Jeg fikk neste nr av bloggmagasinet Streetstyle i posten i dag! Det slippes nå på mandag, og dere kan finne intervjuet mitt i det. Det er en ære å bli spurt om å stille opp til intervju i et så fint blad, konseptet er kongelig. De gjør en superjobb!

Herregud, ukene flyr altfor fort nå, dere…. Jeg føler jeg sitter alene i et passasjerfly uten pilot, og at det raser i en altfor stor hastighet mot en totalt ukjent destinasjon. Det er ingen som styrer hvor jeg skal, og jeg aner ikke hvilke mennesker som kommer til å bli med på turen videre. Jeg prøver så godt jeg kan å styre spakene selv, men alt for mye står i veien for meg i cockpiten. I januar lander flyet, og sånn det ser ut nå kræsjlander det i et fullstendig øde landskap, dekket av dyp snø og jeg blir den første til å lage fotspor i den. Dere vet hvilken drittjobb det er…. Du får masse snø i skoen, blir våt og kald, og du må gjøre det helt alene. Det er to måneder til jeg dimiterer for godt og jeg vet ikke! Jeg vil så mye, håper så inderlig og drømmer for stort. Reise, Afghanistan, militæret, skrive. Åhh. Den tid, den sorg, jeg har jo ikke gått inn for landing heelt enda…

Det var så fint å lese alt dere er takknemlig for i går, jeg smilte! I kveld skal jeg smile for bursdagsbarnet, jeg er i Fredrikstad igjen og skal nyte Tre Apor med søte tjejer. God helg så lenge, vi snakkes i morgen! (Eventuelt etterpå, hvis jeg er nørd nok til å ta outfitbilder)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *