takk for deeet

Når jeg blir president skal jeg svinge med min lilla tryllestav og innføre thanksgiving på den norske kalenderen vår. Takknemlighetsdagen. Dagen skal være farget rød, fordi den fargen har en stoppeffekt. På den dagen skal hele Norge stoppe opp, glemme alle bekymringer og hverdagsmas, og bare være takknemlige. En dag hvor vi setter oss ned sammen og bare tenker på alt det gode vi har i livene våre, alt vi er takknemlige for men som vi glemmer å sette pris på i hverdagen. En frisk kropp, ytringsfriheten, demokratiet, et fint rom, god mat på bordet og herlige mennesker å spise den med. Jeg er takknemlig for at jeg har fått gratis utdanning i 13 år, hadde hele fremtiden foran meg og friheten til å gjøre hva jeg ville med den. Jeg ville inn i Kongens rekker, og jeg er takknemlig for at jeg fikk det så bra. Jeg er takknemlig for at jeg har en frisk mamma og bror, og at pappa fremdeles har sin mentale helse. Kroppen er bare et dumt skall pappaen min er pakket inn i, han er fremdeles tilstede i livene våre. Tusen takk. Jeg er takknemlig for at jeg er psykisk frisk og kun er syk i huden. Jeg er takknemlig for frisk vann i springen, at verden har så mye fin musikk, at det er vanskelig å finne noe å ønske meg til jul fordi jeg har alt jeg trenger rundt meg, og for at jeg har en så fin blogg å skrive at jeg er så takknemlig på, med så mange fine mennesker som leser det etter jeg har trykket «Publish».

Jeg vil ha en takknemlighetsdag hvor vi stopper opp og minner oss selv på hvor heldige vi er, som har så mye å være takknemlig for. Hvorfor har vi ikke den dagen i Norge? Jeg vil ha den dagen i Norge!

Fortell meg hvorfor dere er takknemlige, da, jeg er sikker på at listen blir ganske lang hvis dere først tenker over hva dere faktisk har.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *