moustache season

God morgen beautifuls!

Siden jeg er over gjennomsnittet glad i barter (og menn, neidajoda), og måneden akkurat bikket november, tenkte jeg å minne dere om Movember. Nå har brystkreftkampanjen og puppene våre fått rosa oppmerksomhet en hel måned, nå syns jeg mennene og tissene deres også skal få litt.

I løpet av november måned hvert år oppfordrer Movember menn over hele verden til å la barten vokse med det målet å samle inn penger og sette fokus på helsespørsmål for herrer. I fjor var det rundt 450 000 barter som vokste verden over, i hele november. ÅH så mye bart!!!

Den 1. november kan herrer registrere seg med et glattbarbert ansikt på Movember.com, for deretter å vie seg til å anlegge en flott bart resten av måneden. Støttet av kvinnene i sine liv, kan menn samle støtte ved å søke om sponsorater for sin innsats som barte-dyrker.
Kilde: movember noreg, vg

Herregud, jeg kan nesten ikke vente med å se på alle de fine mennene med voksende barter denne måneden! Det river i hjerteroten at ingen av disse blir å finne i uniform i hagen min, i Forsvaret må man jo faktisk søke på forhånd for å få lov til å gro bart… Tror de så mellom fingerne da jeg anla barten min på fingeren, heldigvis. Jeg fikk en barte-pin av venninnen min i sommer, hvor inntekten gikk til kampen mot prostatakreft. Den sølvbarten skal jeg bære på brystet hele November! BART AV SØLV! Underbart. Bartehysteriet støtter altså en veldig god sak, dere kan lese litt mer om det her.

Jeg utfordrer mine mannlige lesere til å spare til bart fra og med i dag, og sende meg bilde av den i slutten av november!
Hvis minst 5 deltar skal jeg belønne en av bartene deres med en premie. 🙂

Jenter kan også bidra ved å opprette en profil som «Mo sister», og få donert penger til kampanjen. Min profil finner dere her. Donasjoner mottas med takk! Tre menn dør hver dag av prostatakreft i Norge, vi har ingen fler å miste!

Les mer på MOVEMBER, og følg bartevekstene på facebook-sidene deres. Dette er ikke et betalt innlegg selvom det kan se sånn ut, jeg er bare superentusiastisk når det kommer til bart og menn. Dere kjenner meg…..

BART UT!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *